De nieuwe webshop is er: bestel nu je favoriete sportitems online!

Filter

Producten vergelijken (0)

Geen producten geselecteerd.

YONEX

YONEX

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Yonex online kopen bij Sportarena

Yonex online kopen

Op zoek naar toebehoren voor badminton, tennis of golf? Dan vind je in het Yonex-assortiment ongetwijfeld wat je zoekt. Bij Sportarena kun je de sporttoebehoren van Yonex online kopen. Die Japanse ontwikkelaar begon in1946 met badmintonrackets. Yonex was bij de eersten ter wereld die aluminium, en later grafiet ging gebruiken als materiaal. Dankzij een nieuwe, innovatieve vorm maakte Yonex rackets met een groter effectief slagoppervlak. Die technologie breidde het bedrijf uit naar tennisrackets en golfclubs. Later zou het ook andere toebehoren voor de drie sporten ontwikkelen. Door de continue ontwikkeling is Yonex vandaag een absolute wereldspeler. Het merk is de eerste keus van professionals en nationale ploegen wereldwijd.

Sportarena, jouw go-to sportwebshop

Bij Sportarena kun je het uitgebreide assortiment van Yonex online kopen. Naast badminton- en tennisrackets vind je er specifieke trainings- en wedstrijdkledij, sporttassen, schoenen, tennisballen en shuttles. Bovendien kun je ook de golftoebehoren van Yonex online kopen: denk aan golfclubs in allerlei vormen en maten, schoenen, verfijnde golfballetjes, reservestukken en tal van andere benodigdheden. Ontdek het nu in onze webshop!

Yonex promoties en acties

Bij Sportarena kun je Yonex online kopen aan de scherpste prijzen. Daarbovenop kun je bij Sportarena ook regelmatig heel wat promoties en acties vinden in de webshop en de winkel. Neem dus snel een kijkje in de webshop van Sportarena en bestel jouw sportmateriaal!

Producten vergelijken (0)

Geen producten geselecteerd.