GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

VANS

VANS

Vans online kopen bij Sportarena

Vans online kopen

Op zoek naar een paar stoere, onwijs comfortabele skateschoenen? Bij Sportarena kun je de kwaliteitsvolle schoenen van Vans online kopen. Het allereerste paar werd in 1966 uitgebracht door de gebroeders Van Doren. Nog geen tien jaar later, in 1974, kreeg het merk de ware ‘skatereputatie’ die we vandaag nog kennen. De slipvrije zool was immers erg populair bij skateboarders van over de hele wereld.

Sportarena, jouw go-to sportwebshop

Hoewel de klassieke schoenen hun diensten blijven bewijzen, is Vans nooit gestopt met vernieuwen. De nieuwe schoenen hebben een speciale zool met Wafflecup-technologie, wat een combinatie inhoudt van uitstekende ondersteuning en duurzaamheid én de ideale gripkracht van de traditionele schoen. Bovendien zijn alle Vans-producten vegan-proof: geen enkele dierlijke producten/testing werd gedaan voor het vervaardigen van de producten! Bij Sportarena kun je de verschillende stijlen van Vans online kopen:

  • Authentic: dé klassieker van Vans, met dikke, gripvaste witte zool
  • Slip-on: comfortabel en minstens even gripvast, snel aan en uit
  • Old Skool: een stevige, warme schoen
  • Era: een comfortabele mix tussen stijl en draagcomfort
  • Sk8-Hi: warm, stevig en stijlvol. Dit type is specifiek voor wie graag extra steun nodig heeft tijdens de lange skatesessies

Vans promoties en acties

Bij Sportarena kun je Vans online kopen aan de scherpste prijzen. Daarbovenop kun je bij Sportarena ook regelmatig heel wat promoties en acties vinden in de webshop en de winkel. Neem dus snel een kijkje in de webshop van Sportarena en bestel jouw sportmateriaal!