GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

TWEKA

TWEKA

Tweka online kopen bij Sportarena

Tweka online kopen

Ben je op zoek naar de ideale zwemkledij? Bij Sportarena kun je de stijlvolle badmode van Tweka online kopen. Tweka: da’s form, function, fashion and forwardness. Opgericht in 1916, bracht het bedrijf in het Nederlandse Geldrop een primeur. Badmode was tot dan toe onhandig en oncomfortabel. Laat staan modieus. Daarin bracht Tweka verandering met de eerste modieuze badpakken van Europa. Een Tweka was draagbaar, comfortabel en toch stijlvol. De moderne tint en uitgesproken kleuren en prints doen het superieure materiaal alle eer aan. En vandaag is dat nog altijd zo.

Sportarena, jouw go-to sportwebshop

In het Tweka-aanbod vind je zowel stijlvolle badmode voor vrouwen als voor mannen. Bij Sportarena kun je de mooie badkledij van Tweka online kopen. Voor de vrouwen kun je kiezen uit zowel volwaardige badpakken als trendy bikini’s. En dat in verschillende categorieën: het sportievere pool, de classy beach-outfits en uiteraard ook een hele set corrigerend en protesevriendelijke kledij. Wat je ook zoekt, van Tweka vind je altijd de perfecte fit. Ook de mannen vinden wat ze zoeken: in het assortiment vind je slips, shortslips en zwemshorts in verschillende, modieuze prints met een hip grafisch kantje. Alle badkledij is bestand tegen chloor en allerlei andere boosdoeners. Dat geeft de kledij een exceptionele levensduur. Je bent dus zeker van je zwemoutfit - of je nu zwemt in zee, meer of zwembad.

Tweka promoties en acties

Bij Sportarena kun je de stijlvolle badmode vanTweka online kopen aan de scherpste prijzen. Daarbovenop kun je bij Sportarena ook regelmatig heel wat promoties en acties vinden in de webshop en de winkel. Neem dus snel een kijkje in de webshop van Sportarena en bestel jouw sportmateriaal!