GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

TIMBERLAND

TIMBERLAND

Timberland online kopen bij Sportarena

Timberland online kopen online kopen

Het Amerikaanse merk Timberland staat bekend als producent van bijzonder duurzame, hoogwaardige schoenen met een stoer kantje. Opgericht in 1973, kreeg het snel een stoere reputatie dankzij zijn iconische gele 6-inch-schoen. Zo’n paar is niet alleen duurzaam en sterk, de schoenen zijn volledig waterdicht en comfortabel. Tegenwoordig biedt Timberland de 6-incher in verschillende kleuren en stijlen. Bovendien vind je in het assortiment ook verschillende andere schoentypes, waarnaast ook stijlvolle kledij. Bij Sportarena kun je de kwalitatieve producten van Timberland online kopen.

Sportarena jouw go-to sportwebshop

Met een doel om de wereld beter te maken, verbetert Timberland ook zijn producten constant. Zo bevatten de schoenen nu de kwaliteitsvolle Primaloft insulation-technologie, een verbeterde isolator uit synthetische vezels. Die synthetische vezels bestaan voor een groot deel uit gerecycleerde plastic flessen. Bovendien zorgt de antivermoeidheidstechnologie ervoor dat je schoenen comfortabel blijven, of je ze nu gebruikt voor een lange wandeling of voor een stoer cachet aan je outfit. Naast schoenen biedt Timberland je ook allerlei waterdichte jassen, windstoppers, donsjassen en truien. Bij Sportarena kun je het brede assortiment van Timberland online kopen.

Timberland promoties en acties

Bij Sportarena kun je de schoenen en andere kledij vanTimberland online kopen aan de scherpste prijzen. Daarbovenop kun je bij Sportarena ook regelmatig heel wat promoties en acties vinden in de webshop en de winkel. Neem dus snel een kijkje in de webshop van Sportarena en bestel het sportmateriaal op maat van jouw wensen!