GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

SPALDING

SPALDING

Spalding online kopen bij Sportarena

Spalding online kopen

Ben jij een basketbalfanaat in hart en nieren? Zoek je nog de ideale basketbal voor je team? Bij Sportarena kun je de officiële basketballen van Spalding online kopen. Bij de oprichting in 1876 had het bedrijf maar één doel: het zelfvertrouwen van atleten en sporters wereldwijd opnieuw doen opflakkeren. Want, zo oordeelden de oprichters, achter elke training schuilt ware passie. Spalding is een échte pionier in de sportwereld. Het merk begon ooit met ’s werelds allereerste baseballhandschoen. Daarna kwam het naar voren met de eerste volleybal, rugbybal en uiteraard ook basketbal. Maar de echte doorbraak kwam 100 jaar later - toen de Spalding-basketbal de officiële bal werd van de NBA.

Sportarena, jouw go-to sportwebshop

Bij Sportarena kun je de officiële basketballen van Spalding online kopen. Tegenwoordig biedt het merk een select assortiment aan basketballen van verschillende types: zowel voor indoor als outdoor én in verschillende maten. In het outdooraanbod vind je zowel rubberen als synthetische ballen: beiden zijn goed bestand tegen slijtage en houden eventuele vuiltjes niet vast. Zo kun je optimaal genieten van je spel. Maar ook het indooraanbod mag zeker niet onderdoen. Niets gaat immers boven de look-and-feel van écht leer. De duurzame leren basketbal van Spalding krijgt zijn karakter nadat je hem een aantal keer hebt gebruikt - met een stevige grip, een zachte feel en een uitstekende stuiterkracht tot gevolg. Ontdek ons aanbod snel!

Spalding toebehoren: promoties en acties

Bij Sportarena kun je de sporttoebehoren van Spalding online kopen aan de scherpste prijzen. Daarbovenop kun je bij Sportarena ook regelmatig heel wat promoties en acties vinden in de webshop en de winkel. Hou de website dus in de gaten! Neem snel een kijkje in de webshop van Sportarena en bestel het sportmateriaal op maat van jouw wensen!