GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

SHIMANO

SHIMANO

Shimano online kopen bij Sportarena

Shimano online kopen

Op zoek naar duurzame onderdelen voor je fiets? Ontdek ’s werelds beroemdste verdeler van fietsonderdelen: Shimano. Online kopen kun je bij Sportarena. Met bijna 100 jaar ervaring is het Japanse bedrijf intussen uitgegroeid tot de grootste verdeler van fietsonderdelen ter wereld. En die reputatie houdt het bedrijf hoog. Dankzij continu onderzoek en innovatie brengt het jaarlijks nieuwe, verbeterde fietsproducten op de markt. Vooral de groepsets zijn gegeerd: complete groepen onderdelen voor gewone stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes. Denk bijvoorbeeld aan de sportieve 105-Series, de toegankelijke Shimano Tiagra en de casual Shimano Journey. Of je nu professioneel rijdt, of gewoon een enthousiaste hobbyist bent: van Shimano vind je wat je zoekt!

Sportarena, jouw go-to sportwebshop

Bij Sportarena kun je de kwalitatieve fietstoebehoren van Shimano online kopen. In het assortiment vind je versnellingsschakelaars, cassettes, remschijven, remblokjes, klikpedalen, voorderailleurs, achterderailleurs, staalkabels en nog veel meer. De sets zijn er niet alleen voor de traditionele fiets, maar ook specifieke toepassingen als cyclocross, baanwielrennen, mountainbikes en racefietsen. En nog veel meer! Je vindt er verschillende toepassingen: van roadrace en competitie naar uithoudingsritjes en andere training. Ontdek het aanbod in je favoriete Sportarena-winkel!

Shimano: promoties en acties

Bij Sportarena kun je de duurzame fietsproducten van Shimano online kopen aan de scherpste prijzen. Daarbovenop kun je bij Sportarena ook regelmatig heel wat promoties en acties vinden in de webshop en de winkel. Hou de website dus in de gaten! Neem snel een kijkje in de webshop van Sportarena en bestel het sportmateriaal op maat van jouw wensen!