GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

WILSON

WILSON

Wilson online kopen bij Sportarena

Wilson online kopen

Op zoek naar kwalitatieve ballen voor jouw sport? Bij Sportarena kun je de professionele ballen en andere sporttoebehoren van Wilson online kopen. Met zijn roots in de eerste jaren van Wereldoorlog I, kreeg de Amerikaanse producent van sportballen al snel een internationale reputatie: de superieure kwaliteit van het leer, telkens met de hand genaaid en verbeterd. Het merk heeft meer dan honderd jaar ervaring in de sector. Daarom is Wilson vandaag de keuze van tal van professionele ploegen en atleten wereldwijd, waaronder onze eigen David Goffin. Het merk is zo populair dat het zelfs een rol kreeg als co-acteur in de survivalfilm met Tom Hanks: Cast Away.

Sportarena, jouw go-to sportwebshop

Dankzij het succes van het superieure leer en de uitstekende productie, breidde Wilson al snel zijn assortiment uit naar tal van andere sporten: naast tennis ook badminton, volleybal, golf, basketbal en voetbal. Naast ballen kun je bij Sportarena ook andere hoogwaardige sporttoebehoren van Wilson online kopen: rackets, bescherming en sportschoenen en reserveonderdelen van zeer hoge kwaliteit. Functionaliteit staat immers keer op keer bovenaan.

Wilson promoties en acties

Bij Sportarena kun je Wilson online kopen aan de scherpste prijzen. Daarbovenop kun je bij Sportarena ook regelmatig heel wat promoties en acties vinden in de webshop en de winkel. Neem dus snel een kijkje in de webshop van Sportarena en bestel jouw ideale sportmateriaal, of kom eens langs in een winkel in jouw buurt!