Afhaal ook mogelijk elke zaterdag van 10u tot 13u in Aalst

UNDER ARMOUR

UNDER ARMOUR

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Under Armour online kopen bij Sportarena

Under Armour online kopen

Op zoek naar kwalitatieve kledij voor sport? Of heb je nood aan comfortabele casualkledij? Bij Sportarena kun je Under Armour online kopen. Het Amerikaanse bedrijf begon in 1996 simpel: met een T-shirt dat de prestaties en motivatie van sporters een flinke boost gaf. Het was het ‘betere’ T-shirt: zacht, en toch strak. Bovendien was de technologie erachter zweetafvoerend, dankzij de unieke mix van waterafstotende en absorberende vezels. Die stof vangt zweet op en drijft het naar de oppervlakte, zodat het sneller verdampt.

Sportarena, jouw go-to sportwebshop

Vandaag is dat niet anders: innovatie blijft immers centraal staan. Nieuwe technologie verzekert dat de kledij aanvoelt zoals zacht katoen moet aanvoelen, terwijl het kan presteren als een professioneel onderharnas - vandaar de naam Under Armour. Het merk creëert naast T-shirts ook waterafstotende gilets en specifiek ontworpen schoenen. Die schoenen zijn er om de zwaartekracht te verslaan. Dankzij het speciale type foam in de zool worden de schadelijke schokken opgevangen, zonder jouw kostbare energie te verspillen. Bij Sportarena kun je de kledij en schoenen van Under Armour online kopen. Een boost voor je sport-prestaties, dus!

Under Armour promoties en acties

Bij Sportarena kun je Under Armour online kopen aan de scherpste prijzen. Daarbovenop kun je bij Sportarena ook regelmatig heel wat promoties en acties vinden in de webshop en de winkel. Neem dus snel een kijkje in de webshop van Sportarena en bestel jouw sportmateriaal!