GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

TRESPASS

TRESPASS

Trespass online kopen bij Sportarena

Trespass online kopen

Op zoek naar outdoorkledij van uitstekende kwaliteit? Bij Sportarena kun je de kwaliteitsvolle uitrusting van Trespass online kopen. Het bedrijf begon in het Glasgow van 1938, in een relatief klein gebouw met maar 12 medewerkers. De Schotse producent begon met uniformen en andere kledij voor grote organisaties. Daarna schakelde het over op hoogwaardige waterdichte kledij. Al snel groeide het uit tot een grote wereldexporteur met verschillende productbranches. In het assortiment vind je onder andere betaalbare skikledij, waterdichte jassen, wandelschoenen en nog veel meer. Kortom: voor elk wat wils dus!

Sportarena, jouw go-to sportwebshop

Interesse? Bij Sportarena kun je de high-performance outdoorkledij van Trespass online kopen. Denk bijvoorbeeld kwaliteitsvolle jassen: waterdicht, ski, parka’s, 3-in-1-jassen en casual wear. Ook verschillende types schoenen: sneeuwschoenen, wandelschoenen en gewone casual schoenen. Daarnaast vind je bij Sportarena ook allerlei specifiek ontworpen broeken en accessoires. Denk aan handschoenen, kousen, skikousen, veters, zonnebrillen, riemen en kampeeruitrusting.

Trespass promoties en acties

Bij Sportarena kun je de hoogwaardige outdoorkledij vanTrespass online kopen aan de scherpste prijzen. Daarbovenop kun je bij Sportarena ook regelmatig heel wat promoties en acties vinden in de webshop en de winkel. Neem dus snel een kijkje in de webshop van Sportarena en bestel het sportmateriaal op maat van jouw wensen!