GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

TECNIFIBRE

TECNIFIBRE

Tecnifibre online kopen bij Sportarena

Tecnifibre online kopen

Op zoek naar tennisrackets van uitstekende kwaliteit? Of heb je nood aan de juiste snaren voor je geliefde racket? Bij Sportarena kun je de duurzame producten van Tecnifibre online kopen. Opgericht in 1978 door de Fransman Thierry Maissant, is Tecnifibre intussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de tennis-, badminton- en padelwereld. Ooit begon het bedrijf met duurzame snaren voor louter en alleen tennisrackets. Doorheen de jaren heeft het merk zijn productiemethoden steeds verbeterd: vandaag zorgt de nieuwste technologie voor racketsnaren van uitstekende kwaliteit. Al snel breidde het zich uit naar de badminton- en padelsector. Tecnifibre staat ook daarin gelijk aan duurzaamheid en vakmanschap - 100% made in France.

Sportarena, jouw go-to sportwebshop

Met Tecnifibre heb je een product volledig op maat van jouw sportvereisten. Die kwaliteit vertaalt zich in de relaties van het bedrijf. Tecnifibre is immers tot op vandaag de officiële verdeler van tennissnaren en tennisballen van Roland Garros. En terecht: de racketsnaren van het type 305 zijn een favoriet van menig tennisspeler - of je nu professioneel speelt of als hobby. Maar ook voor badmintonrackets en padelrackets ben je aan het juiste adres. Bij Sportarena kun je de verschillende toebehoren voor tennis, badminton en padel van Tecnifibre online kopen.

Tecnifibre racketsnaren: promoties en acties

Bij Sportarena kun je de duurzame rackets en snaren vanTecnifibre online kopen aan de scherpste prijzen. Daarbovenop kun je bij Sportarena ook regelmatig heel wat promoties en acties vinden in de webshop en de winkel. Hou de website dus in de gaten! Neem snel een kijkje in de webshop van Sportarena en bestel het sportmateriaal op maat van jouw wensen!