Afhaal ook mogelijk elke zaterdag van 10u tot 13u in Aalst

Filter

Verfijn op
Producten vergelijken (0)

Geen producten geselecteerd.

SHOCK DOCTOR

SHOCK DOCTOR

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Shock Doctor online kopen bij Sportarena

Shock Doctor online kopen

Liefhebber van vechtsporten of andere taaie sporten? Is een blauwe plek voor jou meer regel dan uitzondering? Dan is de kwalitatieve sportbescherming van Shock Doctor wellicht iets voor jou. Sinds 1993 is het merk de onverbiddelijke wereldleider van hoogwaardige mondbescherming wereldwijd. Later breidde het zijn assortiment uit naar bescherming van andere lichaamsdelen. Intussen is het merk razend populair bij topsporters en amateursporters van over de hele wereld. Bij Sportarena kun je de verschillende types beschermende kledij van Shock Doctor online kopen.

Sportarena, jouw go-to sportwebshop

In het assortiment vind je, naast de kwalitatieve Shock Doctor mondberscherming, ook bescherming en ondersteunende kledij voor andere kwetsbare delen van je sportieve lichaam. Denk bijvoorbeeld aan kniebescherming tegen schokken en schaafwonden, maar ook ondersteunende braces die de correcte scharnierbeweging van je benen ondersteunen. Daarnaast vind je van Shock Doctor ook scheenbescherming en safety’s voor enkels, ellebogen, schenen, schouders en uiteraard ook rugbescherming en ondersteunende inlegzolen. En dat allemaal in verschillende kleuren en types. Bij Sportarena kun je de verschillende soorten sportbescherming van Shock Doctor online kopen.

Shock Doctor mondstukken en sportbescherming: promoties en acties

Bij Sportarena kun je de stevige mondstukken en andere sportbescherming van Shock Doctor online kopen aan de scherpste prijzen. Daarbovenop kun je bij Sportarena ook regelmatig heel wat promoties en acties vinden in de webshop en de winkel. Hou de website dus in de gaten! Neem snel een kijkje in de webshop van Sportarena en bestel het sportmateriaal op maat van jouw wensen!

Verfijn op
Producten vergelijken (0)

Geen producten geselecteerd.