GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

SELECT

SELECT

Select online kopen bij Sportarena

Select online kopen

Op zoek naar de juiste bal voor voetbal of handbal? Bij Sportarena kun je de kwalitatieve voetballen en handballen van Select online kopen. Het Deense bedrijf werd in 1947 opgericht door Eigil Nielsen, toen keeper van het Deense nationale team. Naast zijn job als keeper verdiende hij de kost in de leerindustrie. Al snel ontwikkelde hij ’s werelds eerste voetbal zonder externe naden. Dat had als voordeel dat de bal ronder was, beter stuiterde en bovenal een pak comfortabeler was om mee te spelen. Later switchte Select van echt leer naar kunstleer. Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale exporteur die jaarlijks ruim 3 miljoen ballen produceert. In het assortiment vind je, naast voetballen, ook handballen en specifiek ontworpen kledij voor beide sporten.

Sportarena, jouw go-to sportwebshop

In het aanbod van Select vind je in eerste plaats verschillende voetballen: indoor, outdoor, leasure en specifieke oefenballen. Ook kun je de pro- club- en soft-handballen van Select online kopen bij Sportarena. Daarnaast vind je in het assortiment ook een hele resem aan sportkledij: denk aan wedstrijdtenues met lange of korte mouwen, trainingsoutfits, voetbalkousen, sportkousen, trainingsmutsen, handschoenen, keepershandschoenen en nog veel meer. Ontdek het aanbod vandaag nog bij Sportarena!

Select: promoties en acties

Bij Sportarena kun je de duurzame ballen van Select online kopen aan de scherpste prijzen. Daarbovenop kun je bij Sportarena ook regelmatig heel wat promoties en acties vinden in de webshop en de winkel. Hou de website dus in de gaten! Neem snel een kijkje in de webshop van Sportarena en bestel het sportmateriaal op maat van jouw wensen!