GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

PATRICK

PATRICK

Patrick kopen online

Patrick kopen online

Het sportkledingmerk, Patrick, bestaat al sinds 1892. Het bedrijf werd in Vendée opgericht door Beneteau Patrice. Patrick startte als producent van schoenen en voetbalschoenen. Nadien begonnen ze ook met de productie van loop-, cricket-, basketbal-, vrijetijds- en sportkledij en -accessoires. Vandaag de dag zijn ze zelfs officiële leverancier van scheidsrechter uitrustingen. Ben je op zoek naar de kwalitatieve kledij van Patrick? Kopen online kan nu heel eenvoudig in de webshop van Sportarena. Ontdek nu het uitgebreide assortiment aan sportartikelen in de online webshop!

Sportarena, jouw go-to sportwebshop

Heb je geen tijd om langs te komen tijdens de openingsuren van Sportarena of ben je liever op je gemak tijdens het shoppen? Dan kun je de sportartikelen van Patrick kopen, online, in de online shop van Sportarena. Bij Sportarena kun je via je smartphone, tablet of computer je favoriete sportartikelen bestellen. Daarbovenop levert Sportarena aan huis! Naast Patrick biedt Sportarena nog tal van andere topmerken aan. Bij Sportarena kun je een uitgebreid assortiment aan merken vinden voor heel wat sporten: ballet, hockey, snowboard, running zwemmen, dansen, yoga, tennis, squash, voetbal, ... Ontdek het nu allemaal in de webshop van Sportarena!

Patrick promoties en acties

Patrick kopen online doe je bij Sportarena aan de scherpste prijzen. Je geniet bij Sportarena regelmatig van speciale promoties en acties. Dat kan zowel in een van de filialen als in de online webshop. Check dus snel de Sportarena webshop en koop je nieuwe sportoutfit aan de beste prijs!