GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

OKAPI AALSTAR

OKAPI AALSTAR

Fanshop Okapi Aalstar: bij Sportarena!

Fanshop Okapi Aalstar merchandising kopen onlineOkapi Aalstar is een welbekende basketbalploeg uit Aalst. De ploeg vond zijn roots in 1949. Toen werd de ploeg door Piet de Coninck van Royen opgericht. Sindsdien is de ploeg volop aanwezig in de basketbalwereld van België. De okapi’s komen van ver en hebben zich doorheen de divisies van het basketbal opgewerkt tot een groot basketbal power house in de Euromillions Basketball League. Mooi basketbal gegarandeerd dus in het Crelan Forum stadion in Aalst! Ben je fan, maar heb je nog geen supportersuitrusting? Ga dan snel naar onze Sportarena winkel of bestel je merchandising gewoon online en ontdek een waaier aan kwaliteitsvolle producten die de Aalsterse Okapi’s vertegenwoordigen in de Fanshop Okapi Aalstar.

Assortiment fanshop Okapi Aalstar

Bij Sportarena vind je alle uitrusting en accessoires uit de fanshop Okapi Aalstar. Denk maar aan truitjes van je favoriete spelers, replica’s, tassen, koffiemokken, trainingen, polo’s en T-shirts, basketbalschoenen, basketballen, sjaals, paraplu’s , petten, mutsen en veel meer. Al deze artikelen zijn in het thema van de Aalstar Okapi’s. Als je een echte fan van Okapi Aalstar bent, dan moet je binnenspringen in onze Sportarenawinkel of gewoon online bestellen! Met deze kledij en attributen ben je helemaal klaar om voor jouw favoriete basketbalploeg te supporteren tijdens de wedstrijden.

Sportarena winkel en andere merken

Ben je zelf een basketbalspeler of speel je een andere sport? Neem dan zeker een kijkje in onze online webshop of in een van onze Sportarena-winkels. Sportarena biedt, buiten de Fanshop Okapi Aalstar, tal van andere merken aan, zoals Puma, Reebok, AGU, Aqua Lung, Roxy, Speedo, Newline, Danskin, CR7 en nog vele andere! Online shoppen bij Sportarena kan met smartphone, tablet en op pc.