GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

NEWLINE

NEWLINE

Newline online kopen bij Sportarena

Newline online kopen

Newline is een Deens authentiek merk dat gepassioneerd is door (hard)lopers. Ze bestaan al sinds 1981 en creëren een innovatief assortiment van functionele sportproducten. Als je sportkledij van Newline koopt, dan zal je een uitermate hoog comfort ervaren. Ze leggen de focus namelijk op comfort en detail. Daarnaast zitten ook innovatie en hoogwaardige kwaliteit in hun DNA. Als Newline een nieuwe outfit produceert, letten ze er steeds op dat de kledij resistent is tegen wind, water en zweet. Bovendien zorgen de outfits ervoor dat je lichaam voldoende kan ademen en de ideale lichaamstemperatuur heeft tijdens het sporten. Ten slotte werken ze al jaren met kleur- en trendexperten. Zo zorgt Newline er dus voor dat jij je enkel hoeft te focussen op je sportprestatie. Newline online kopen kun je nu in de webshop van Sportarena.

Sportarena, jouw go-to sportwebshop

Newline lanceert ieder jaar twee seizoensafhankelijke collecties. Daarnaast produceren ze het hele jaar door ‘basics’ die aan de laatste trends en normen voldoen zodat jij er zeker van bent dat je de beste sportkledij koop bij Newline. Online kopen kan je nu doen in de webshop van Sportarena. In de webshop kun je naast Newline nog tal van andere sportmerken vinden: AGU, Adidas, Dita, Danksin, Erima, Jako, Le Coq Sportif, Puma, Rucanor, Reece, Tweka... Iedere sporter kan dus zeker zijn favoriete sportartikelen vinden bij Sportarena. Shop in onze webshop of breng een bezoekje aan een van de filialen van Sportarena: Aalst, Dendermonde, Diepenbeek, Estaimpuis, Gent, Geraardsbergen, Heist-op-den-berg, Lommel, Lot, Maldegem, Oud-Turnhout en Oudenaarde.

Newline promoties en acties

Bij Sportarena kun je Newline online kopen aan de scherpste prijzen. Bovendien kun je in de (online) shop regelmatig genieten van de beste promoties en acties. Neem dus snel een kijkje in de shop van Sportarena en bestel jouw nieuwe sportoutfit of -materiaal!