GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

NAME IT

NAME IT

Name it kopen online

Name It kopen online

Name it bestaat al meer dan 30 jaar en ontwerpt betaalbare en mooie kledij voor kinderen en tieners. Hun kleding is dan ook geïnspireerd door kinderen en gemaakt voor kinderen. Name it bestaat uit vier verschillende submerken: LMTD, kids, mini en baby. LMTD is speciaal ontworpen voor tieners, kids voor 6- tot 12-jarigen, mini voor 1- tot 5-jarigen en baby voor 0 tot 9 maanden. Bovendien zijn comfort, kwaliteit en veiligheid zeer belangrijk voor hen en is hun kledij steeds gebaseerd op de laatste modetrends.Name it kopen online doe je in de online webshop van Sportarena!

Sportarena, jouw go-to sportwebshop

Wil je graag artikelen van Name it kopen, maar heb je geen tijd om langs te komen tijdens de openingsuren van Sportarena? Name it kopen online kan je nu in de webshop van Sportarena. Via je smartphone, tablet of computer kun je eenvoudig en betrouwbaar je nieuwe sportartikelen bestellen. Daarbovenop zorgt Sportarena voor levering aan huis! Sportarena biedt naast Name it nog tal van andere topmerken aan: CR7, Merrell, Head, Danskin, Jordan, Nike, Patrick, Maxxus, Newline, Reebok, Jako, Quicksilver, Select… Ontdek het nu allemaal in de webshop van Sportarena!

Name it promoties en acties

Name it kopen online doe je bij Sportarena aan de scherpste prijzen. Bovendien geniet je bij Sportarena regelmatig van de beste promoties. Dat kan zowel in de filialen als in de online webshop. Surf dus snel naar de Sportarena webshop en koop je nieuwe sportoutfit aan de scherpste prijs!