De nieuwe webshop is er: bestel nu je favoriete sportitems online!

Filter

Producten vergelijken (0)

Geen producten geselecteerd.

GALA

GALA

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gala kopen online

Gala kopen online

Gala heeft 50 jaar ervaring in het produceren van sportballen voor verschillende competities. Daarnaast zijn hun sportartikelen ook ideaal voor recreatief sporten of voor sportlessen op school. Het productgamma van GALA bestaat dus uit ballen voor professionals en voor amateurs. De professionele ballen zijn zelfs goedgekeurd door internationale sportbonden. Bovendien spelen 11 clubs in de eredivisie volleybal in Nederland met de professionele Gala ballen. Daarnaast produceert Gala ook verschillende sportaccessoires. Gala kopen online doe je nu in de webshop van Sportarena.

Sportarena, jouw go-to sportwebshop

Wil je Gala kopen maar heb je geen tijd om langs te komen tijdens de openingsuren van de Sportarena filialen? Dan kun je de collectie van Gala kopen online in de webshop van Sportarena. Je kunt je bestelling eenvoudig en betrouwbaar plaatsen via je smartphone, tablet of computer. Na het plaatsen van je bestelling gaan de medewerkers van Sportarena voor jou aan de slag en kun je rekenen op levering aan huis. In de webshop van Sportarena kun je naast Gala nog een uitgebreid assortiment aan merken vinden: Adidas, Danskin, Gigova, Reebok, Inkospor, Jako, Mizuno, Roxy, TK, Speedo, Wilson… Ontdek het ruime assortiment nu!

Gala acties en promoties

Gala kopen online doe je bij Sportarena steeds aan de beste prijzen. In de filialen en in de online shop geniet je vaak van speciale acties en promoties. Surf dus snel naar de Sportarena webshop en koop je nieuwe sportartikelen aan de beste prijs!

Producten vergelijken (0)

Geen producten geselecteerd.