GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

BABOLAT

BABOLAT

Babolat online kopen bij Sportarena

Babolat online kopen

Bij Sportarena kun je professionele sportartikelen van Babolat online kopen. Babolat is het eerste bedrijf dat gespecialiseerd is in racketsporten en is een wereldspeler in de productie van natuurlijke darmsnaren. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan sportartikelen voor tennis, padel en badminton. Babolat staat bekend om hun kwalitatieve producten en hun allernieuwste technologieën. Zo slagen ze er steeds in om de beste sportartikelen te produceren. Ze leveren hun sportaccessoires dan ook aan bekende spelers. Voor tennis is dat onder meer aan: Rafael Nadal, Kristen Flipkens, Jo-Wilfried Tsonga, Julien Benneteau, Dominic Thiem enz. In hun assortiment kun je ballen, tassen, rackets, schoenen, snaren en pluimpjes vinden. Surf snel naar de online webshop van Sportarena en ontdek het brede gamma van Babolat.

Alles voor de tennisser

Om je tennisrackets van Babolat goed te kunnen beschermen, bieden ze tennistassen aan. De tennistassen zijn opgedeeld in drie categorieën: Aero Line, Team Line en Club Line. De Aero Line tassen beschermen je rackets tegen weer en wind. Dankzij een geïsoleerd racketvak blijft de snaarspanning in stand. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voorzien voor accessoires en andere persoonlijke spullen. De Team Line tassen hebben dan weer een nieuwe structuur met een frisse uitstraling en kunnen zowel door professionele spelers als ‘gewone’ spelers gebruikt worden. Ten slotte zijn er nog de Club Line tassen die geschikt zijn voor iedereen. Ze beschikken ook over een opbergvlak voor je persoonlijke spullen. Ontdek nu de tennistassen en andere sportartikelen van Babolat. Online kopen kan nu eenvoudig in de online shop van Sportarena.

Babolat promoties en acties

Bij Sportarena kun je Babolat online kopen aan de scherpste prijzen. Daarbovenop geniet je regelmatig van heel wat promoties en acties. Neem dus snel een kijkje in de webshop van Sportarena of kom eens langs in een van de vestigingen.