GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

ASICS

ASICS

Asics online kopen

ASICS online kopen bij Sportarena

Op zoek naar sportuitrusting van zeer hoge kwaliteit? Bij Sportarena kun je de duurzame schoenen en sportkledij van ASICS kopen online. ASICS, da’s Anime Sana In Corpore Sano: een gezonde geest in een gezond lichaam. Het bedrijfsdoel is dan ook om een gezonde levensstijl te promoten. Op die manier kun jij als sporter de lat hoger leggen, maar vooral genieten van je sportsessie. Dat doet de Japanse producent door altijd een betere schoen, een betere sportuitrusting op de markt te zetten. Al sinds 1949: begonnen in de woonkamer van Kihachiro Onitsuka in het Japanse Kobe.

Sportarena, jouw go-to sportwebshop

ASICS-schoenen zijn er in alle soorten en maten. Voor elk wat wils: of je nu schoenen zoekt voor de fitnesszaal, basketschoenen of juist loopschoenen. Die laatste bestaan in verschillende varianten: raceschoenen voor een vlottere beweging, off-roadschoenen voor wie niet bang is van vuil maar wel nette schoenen wil, of gewoon casual schoenen voor zij die een comfortabel maar stijlvol paar schoenen zoeken. Ook voor mensen die extra steun nodig hebben aan hun voet zijn er de schoentypes die over- of onderpronatie corrigeren. Alle schoenen zijn bovendien uitgerust met flytefoam-technologie: een schokabsorberende schuimlaag die 50% lichter is dan de gemiddelde sportschoen op de markt. De stof is trouwens duurzamer dan zijn voorganger. Op die manier geniet je extra lang van een uitstekend paar schoenen … en kun jij jouw records blijven verbreken. Bij Sportarena kun je jouw passende paar ASICS kopen online.

ASICS promoties en acties

Bij Sportarena kun je ASICS online kopen aan de scherpste prijzen. Daarbovenop kun je bij Sportarena ook regelmatig heel wat promoties en acties vinden in de webshop en de winkel. Neem dus snel een kijkje in de webshop van Sportarena en bestel jouw sportmateriaal!