GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

Kamperen

Tenten

Met succes op bivak

Kampeerrugzakken

Gepakt en gezakt

Kampeeraccessoires

Verlichting, touw, kookgerei en meer

Ontdek alle producten in een winkel in je buurt

Kampeermateriaal kopen online bij Sportarena

Niets gaat boven een trektocht door de wildernis: dé kans immers om even te ontsnappen en terug te keren naar onze roots. Hou je ervan om tijd door te brengen in de natuur? Ben je een vaste klant op de campings tijdens de zomermaanden? Of ben je een fervente festivalganger? Dan heb je ongetwijfeld nood aan betrouwbaar kampeermateriaal. Tenten, slaapzakken, trekkingaccessoires en andere uitrusting: bij sportarena kun je het ideale kampeermateriaal kopen online.

Van ruime kampeertenten tot handige trekkingaccessoires

Op zoek naar de ideale tent, het geschikte slaapmateriaal, handige trekkingaccessoires of kampeerverlichting? Bij Sportarena kun je een uitgebreid aanbod aan kampeermateriaal kopen online. Of je nu zoekt naar een compacte, lichte tent voor makkelijk transport, of een hyperuitgeruste supertent voor de hele familie: bij Sportarena vind je wat je zoekt. Kamperen doe je uiteraard met meer dan een tent. Daarnaast vind je namelijk een ruim assortiment aan kampeeruitrusting. Denk aan kooktoestellen, draagbare besteksets, kampeerstoelen, -tafels, handige verlichting en nog veel meer. Nog nood aan een warme slaapzak of andere slaapuitrusting? Geen nood: Sportarena staat voor je klaar.

Kampeermateriaal kopen online? Ontdek Sportarena!

Nood aan het geschikte kampeermateriaal voor je volgende trektocht? Of zoek je nog een lichte, veilige festivaltent? Bij Sportarena kun je een uitgebreid assortiment kampeermateriaal kopen online: van kampeertenten en slaapgerei tot kampeermeubels en andere accessoires. Ook voor wandelschoenen ben je bij ons aan het juiste adres. Spring dan zeker eens langs in een Sportarena-winkel in je buurt en vraag advies aan een van onze medewerkers!