GO Sport wordt Sportarena. Binnenkort vind je ons sportieve gamma online!

Badminton

Badmintonrackets

Duurzame rackets voor iedereen

Shuttles

Wedstrijd- en trainingshuttles

Badmintonoutfit

Comfortabele, ademende kledij

Ontdek alle producten in een winkel in je buurt

Badmintonracket kopen online? De start van jouw carrière!

Op zoek naar het ideale badmintonracket en de perfecte uitrusting? Bij Sportarena kun je jouw badmintonracket kopen online. Voor je een badmintonracket koopt, kom je best eerst te weten welke racket geschikt is voor je. De vorm van je racket heeft invloed op je slag. Er zijn zowel ovale als isometrische rackets. Een isometrische racket heeft een grotere ‘sweet spot’ waardoor je timing minder precies moet zijn. Bij de ovaalvormige racket is de sweet spot kleiner waardoor je krachtiger kunt slaan.

Het badmintonracket

Ook de plaats waar het zwaartepunt ligt verschilt per racket. Ben je een aanvallende speler? Kies dan voor een racket met Head Heavy-balans. Het zwaartepunt bevindt zich in de top waardoor je krachtige slagen kunt maken. Verdedigende spelers die van snelle acties houden, kiezen best voor een Head Light-racket. Die hebben een lichtere top waardoor een snelle wissel van slagen mogelijk is. Als laatste heb je de Even Balance racket: die heeft centraal zwaartepunt. Een badmintonracket kopen online? Neem snel een kijkje op onze webshop van Sportarena!

Jouw favoriete hobby ontdekken bij Sportarena

Een badmintonracket kopen online? Via de webshop van Sportarena ontdek je het hele assortiment. Je koopt makkelijk jouw favoriete sportartikel online met je smartphone, tablet of computer. Wij helpen je graag een keuze te maken. Stuur ons een bericht of kom gerust eens langs in je dichtstbijzijnde Sportarena-winkel. Sportarena is niet alleen the place to be voor badmintonliefhebbers, ook zwemmers, voetballers, tennissers, dansers,… kunnen er terecht. Ontdek snel ons aanbod!